Entrantes • Voorgerechtjes
krokant en gekonfijte eendeboutop een sinaasdressing€ 18
Puur WAGYU carpacciojapanse stijl met kruidendressing€ 18
Kipkroketjes , pittig gebakkengeblust met een romig mediteraans sausje€ 16
Veggie, pasta gevuld met een creme van groentjesmet een sausje van sinaas en limoen€ 16
carpaccio van Sashimi tonijnafgewerkt met een wasabisasa€ 18
verse tonijn carpacciomet een salade Niçoise ç 18
Gebakken scampi's met kruidige quinoageblust met bisque van kruiden€ 18
Gebakken Hongaarse Ganzenlever klasse Iop toast met curry en rum€ 22
gegrilde lamsspiesjesmet een yoghurt van dadels en honing€ 18
Tagliata van fijn rund, lauw-warmmet pizzaiola van kappers en parmezaan18
Ceviche van zeebaarsmet verse munt en lenteui18
exclusief als suggestie als hoofdgerechtGegrilde King-Krabpoten met kruidenboter48 euro
Platos Principales • Hoofdgerechten
(DEZE GERECHTEN WORDEN AANGEVULD MET TAPAS EN PAPAS BRAVA)
KIpstoofpotje in een zachte Kurkumasausmet gestoofde zoete paprika en gemengde salade€ 25
Spaansvisgerecht ZARZUELAvan verse vis en zeevruchten € 28
Gamba's 8/12 gegrild à la plancha, gemarineerdmet een kruidendressing op een salademix€ 32
ibérico varken, duroc de batalle met piripestoin een salsa en verse groentje van de dag€ 29
gegrilde tonijn met een pesto van chorizosausje van geitenkas, zoete paprika en dragon€32
zacht gegaarde Kalfsentrecôte op Andaluse zijse€ 30
Gestoomde kabeljauw met fijne groentjesin een sausje met Broccoli en dille€ 29
Gegrilde lamskroon met een saus van balsemico-honingop een bedje van couscous, granaatappel en amandelen€ 32
veggie, broccolicurry van kokosmelkcouscous, fijne groentjes, sesam en pinda€ 25
Gegrilde chateau briand met dragonsaus en warme groentjes32
picanha rund, australischmet blackwellsaus en daggroentjes32
Verse KREEFT, 4/500gr of 8/900 grà la nage in een kreeftenfond van groentjes€ dagprijs
Postres • Nagerechten
Crema CatalanaCrema Catalana met 43
pana cotta van mandarijntjesmet creme van sinaas
een kleine zonde van chocolademet witte druiven en aardbeicrème
Parfait glacé met een crème van passievruchten
raffaelloijs met nutella
Queso ManchegoBordje spaanse kaas